The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Monday, December 24, 2012

Beijing... aku datang.........


saya fly ke China hari ni... alhamdulillah... selepas beberapa lama menunggu saat ini... akhirnya ia tiba juga.. plan bercuti kali ni adalah untuk menenangkan hati yang lara katanya... harap balik nanti saya lebih ceria dari sekarang.. amin.. :)


tak banyak saya tukar duit utk trip kali ni... tak x banyak pun abes juga la RM600 utk tujuan soping kt sana katanya.. :P masa g tukar tu.. RM600 = RMB1205.. kaya sikit je.. ok la.. jangan tamak ye.. :D

so.. doakan saya selamat pergi dan selamat kembali... ada masa.. saya update sikit2 nanti ye.. ;)

till then... tatababai



0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^