The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Friday, December 21, 2012

Hatyai Escape : Part 3


sepanjang perjalanan ke Klonghae Market ni.. kebanyakan masa saya tidur.. sebab penat sangat + tak makan tengahari lagi.. lagi-lagi hujan lebat.. so faham-faham je la.. memang lemau gile... masa sampai kat Klonghae Market ni, hujan dah berhenti.. alhamdulillah... so boleh la kami soping dengan tenang.. :P


dekat area Klonghae Market ni ada gerai-gerai yang jual makanan, souvenir, baju dan macam2 lagi.. memang banyak la.. tawar je sebanyak mana nak tawar kat sini.. 




kalau pegi pasar Klonghae ni.. wajib.. beli air dalam bekas tanah liat ni.. macam-macam design, corak yang ada..pilih je.. ada saiz kecik dan besar.. each tu harga lain-lain.. cam makanan ni memang tak boleh tawar menawar la.. heheh..





comelkannn... :P


so, inilah makan tengahari saya.. nasi kerabu THB20 sahaja.. sedap sangat.. tapi sikit.. :P tak bape kenyang tapi ok la.. sbb ni perjalanan jauh... kalau kenyang2 kang ada plak yg muntah berterabur atas jalan.. hahaha


bergambar plak kat jambatan.. kat area sini kena berhati2.. sebab kat sini banyak anjing berkeliaran.. 



antara makanan eksotik yang dijual.. tapi saya tengok je.. :P


muka yang sangat kepenatan.. tapi masih mampu nk soping lagi.. sepatutnya pasni kami balik hotel je.. tapi ada request minta nak pegi Nora Plaza.. so, pakcik pun bawa la kami semula ke Nora Plaza.. kat situ weols sorang sakan abes la juga beribu Baht... nak abeskan duit katanya.. sok nak balik dah.. :P

till then.. tatababai

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^