The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Sunday, December 23, 2012

Hatyai Escape : Part 4


last day kat hatyai.. kami tak kemana2.. cuma nak habiskan duit ngan soping menda merapu2 je.. :P so, nak cite sikit2 pasal makanan kat sini.. :)


ni kacang rasanya.. sedap.. rasa sekali nak lagi.. 


kat area Lee Garden.. ada banyak gerai jual makanan ni.. udang dia besar2... memang tergoda laa... antara sebab mesti return semula ke Hatyai adalah sebab makanan dia.. hahaha


ni antara yang terbaik.. pulut mangga.. pertama kali saya makan pulut mangga dan sampai sekarang sangat teringin nak makan.. kat sana pulut mangga ni dijual ikut saiz buah mangga.. lagi besar buah mangga tu.. lagi mahal la dia.. tp tak la mahal sangat.. harga dia dari THB50 ke THB80 sahaja.. 



utk yang tak tau.. mcD di Hatyai TIDAK HALAL ye.. sila ambil maklum.. kawan saya bape kali request nak g mkn kat mcD tu..tapi saya cakap tak halal.. dia punya teringin nak makan mcD tu sampai cakap kalau dapat aiskrim pun jadi la.. tapi dah TAK HALAL.. so.. faham-faham sendiri la.. tapi last2 dia tak beli pun.. yang geram tu.. balik KL tak teringin pun nk makan mcD.. hahahaha


ni penat soping.. ni soping kat Lee Garden. saya beli 2 pasang kasut.. hahaha.. tapi skang ni spasang tu je elok lagi.. lagi sepasang dah putus.. :P ok la.. bertahan selama 8 bulan.. :D

 

ni keje rizal.. sementara menunggu nk checkout... 


dan akhirnya bertolak balik ke LCCT...


makanan dalam flight.


dan akhirnya.. kami tiba dengan selamat.. alhamdulillah....

till then... tatababai



0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^