Tuesday, December 25, 2012

Nikon L310 Short Review


assalammualaikum semua..

kali ni saya nak sambung entry saya yang lepas berkenaan dengan vstore.my

saya pasti, ramai nak tau apa yang saya beli kan... bukanlah harga beribu2 which tak termampu saya nak beli lagi2 time gaji yang masyuk lagi.. #gajisikit


memperkenalkan Nikon L310

inilah baby baru saya.. ia kecil, ia comel, ia ringan dan smart.. :D kamera ni walaupun rupabentuknya seakan-akan DSLR.. tapi ia bukan kamera DSLR ye.. ia adalah kamera compact yang kecil malah ringan giloss kalau nak dibandingan dengan kamera DSLR yang degabak tu.. of course la.. functionnya tak la sehebat kamera DSLR tapi untuk orang yang baru nak belajar dan berangan nak pegang kamera DSLR.. inilah kamera yang sesuai untuk test power..

kamera ni saya beli dengan harga RM560 melalui vstore.my bagi peminat DSLR yang tak baper mampu.. saya rasa, inilah kamera yang terbaik setakat ni yang saya ada.. nanti ada duit lebih cikit.. boleh beli DSLR plak ye.. hahahaha #berangantaksudah

saya tak nak cerita pasal spesifikasi kamera ni secara detail sebab uols boleh tengok sendiri kat sini mana tau pas tengok2 boleh terus beli.. vavavava

tapi secara peribadi, saya sangat puas hati dengan kamera ni... nanti ada masa saya tepek antara gambar-gambar yang saya amik dengan kamera ni... walaupun tak la sehebat DSLR.. tapi hasilnya tetap ohsem..

till then... tatababai

1 comment:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...