The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Monday, December 24, 2012

Online Store Review :vstore.my


hari ni saya nak review sikit pasal website utk soping secara online iaitu vstore.my

since saya adalah pembeli online yang tegar, dari barang semurah RM1 sehinggalah barang semahal ratus-ratus..

saya dah lama nak beli kamera ala-ala DSLR katanya.. tapi tengok la harga dia.. #nanges banyak dah survey kat kedai, kat banyak laman web cam lazada.com.my dan vstore.my

so akhirnya, saya memilih untuk shopping melalui vstore.my sebab nape saya pilih nak beli kamera kat sini adalah :

1) harga dia lebih murah dari laman web yang lagi satu #pengakuanikhlaslagijujurwokey
2) info yang diberi lebih detail dan secara tak langsung saya yang tak faham sangat pasal kamera ni terus jadi faham
3) stok kamera yang ada kat sini jarang putus (means, sentiasa ada) tapi depends la jenis kamera yang korang nak..
4) kamera yang saya nak beli ni ada FREE SD card.. (walaupun bukan 32GB SD Card, tapi ok la.. FREE tu.. :P)

pengalaman saya membeli dengan vstore.my?

sepanjang saya berurusan dengan pemilik vstore.my ni, dia sangat baik.. dari emel, message sampai la ke whatapps semer dia reply dengan cepat..proses penghantaran dia juga sangat cepat.. saya beli barang tu pada 5 Disember lepas... 6 Disember dah sampai.. cepat kan.. dan kesemua barang tu juga berada dalam keadaan baik.. dan of course la boleh digunakan dengan baik..




so.. kamera apa yang saya beli?

nantikan di next entry....

till then... tatababai

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^