Friday, February 1, 2013

Blog Giveaway : Januari 2013


Blog Giveaway End!
Keputusan akan diumumkan kemudian...
terima kasih pada yang dah drop komen.. :)

dh lama tak buat giveaway kan... so kali ni saya nk buat giveaway yang mudah..

Tempoh : 17 - 31 Januari 2013
Cara-cara :

1) taip 'saya nak' pada komen kt bawah nun

2) tinggalkan nama dan nama blog.. :)

itu saja... mudah kan....


blogger terpilih akan dipilih secara rawak oleh saya dan akan mendapat beg comel ini... :)




till then... tatababai









8 comments:

  1. hai, aku ikutan ya!
    peserta pertama dapet tasnya dong! :)

    namaku Vindy, dari Jember, Jawa Timur Indonesia.
    blog ku phiendpuz.blogspot.com
    email vindy.putri.2804@gmail.com
    sudah kufolow blog kamu, mampir yah! follow aku juga.

    sudah kuback link. semoga kita bisa menjadi teman!

    ReplyDelete
  2. Haii kaa :)
    saya mayanda dari sumatra utara :) , saya nak tas kaka karna lucu - lucu :) , semoga saya beruntung yaa
    blog : mayandakhoirini@blogger.com
    e'mail : mayandakhoirini@gmail.com
    kalau saya beruntung , hubungi saya via email yaa mbak :)
    *amin !

    ReplyDelete
  3. saya nak
    beg yang comel2 tu.. >_<

    Namaku Nur Hannani...
    http://sayahannan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan.

    Saya Ana, dari Indonesia. :D
    Tasnya lucu2. hehe

    Blog: ningfina.blogspot.com
    Email : Falesthein@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Saya nak!

    nma saya nuranis.
    http://dunianuranisamar.blogspot.com/

    comel beg tu.. nk2.. :D

    ReplyDelete
  6. Hai Anil Wanina, saya Artha dari Indonesia.

    Silakan mapirlah di blog saya: http://argalitha.blogspot.com/2013/01/berbatik-menambah-pesona-diri.html ada berita tentang batik, semoga suka
    saya follow blog Anil, bila ada berita terbaru bisa saya baca dan berbagi berita :)

    ini email saya: artha.amalia@gmail.com
    bila mau berkawan karib antar negara, silakan kirim email pada saya :)

    di http://argalitha.blogspot.com/2013/01/narsis-wajib.html juga da foto terbaru saya dan tas saya :) My ovely bag with may lovely doll. Silakan tengok ya :)

    salam,
    Arga Litha

    ReplyDelete
  7. huhuuhuh... ramainye dah drop komen.
    aku nak bole?.. >_<

    nama saya zunainah. bole jadi zue, june umiamsyarammar.

    'saya nak'

    http://amsyarwafiq.blogspot.com

    bila bole dapat??.. hahaha

    ReplyDelete
  8. Bismillah...
    saya Dewi Utari dari Jawa Tengah Indonesia

    blog : greencatmiauw.blogspot.com

    email: dew.utari@gmail.com

    saya nak tas yang lucu-lucu itu :D

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^