Friday, February 1, 2013

Blog Giveaway : Januari 2013

Blog Giveaway End!
Keputusan akan diumumkan kemudian...
terima kasih pada yang dah drop komen.. :)

dh lama tak buat giveaway kan... so kali ni saya nk buat giveaway yang mudah..

Tempoh : 17 - 31 Januari 2013
Cara-cara :

1) taip 'saya nak' pada komen kt bawah nun

2) tinggalkan nama dan nama blog.. :)

itu saja... mudah kan....


blogger terpilih akan dipilih secara rawak oleh saya dan akan mendapat beg comel ini... :)




till then... tatababai









Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

8 comments:

  1. hai, aku ikutan ya!
    peserta pertama dapet tasnya dong! :)

    namaku Vindy, dari Jember, Jawa Timur Indonesia.
    blog ku phiendpuz.blogspot.com
    email vindy.putri.2804@gmail.com
    sudah kufolow blog kamu, mampir yah! follow aku juga.

    sudah kuback link. semoga kita bisa menjadi teman!

    ReplyDelete
  2. Haii kaa :)
    saya mayanda dari sumatra utara :) , saya nak tas kaka karna lucu - lucu :) , semoga saya beruntung yaa
    blog : mayandakhoirini@blogger.com
    e'mail : mayandakhoirini@gmail.com
    kalau saya beruntung , hubungi saya via email yaa mbak :)
    *amin !

    ReplyDelete
  3. saya nak
    beg yang comel2 tu.. >_<

    Namaku Nur Hannani...
    http://sayahannan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan.

    Saya Ana, dari Indonesia. :D
    Tasnya lucu2. hehe

    Blog: ningfina.blogspot.com
    Email : Falesthein@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Saya nak!

    nma saya nuranis.
    http://dunianuranisamar.blogspot.com/

    comel beg tu.. nk2.. :D

    ReplyDelete
  6. Hai Anil Wanina, saya Artha dari Indonesia.

    Silakan mapirlah di blog saya: http://argalitha.blogspot.com/2013/01/berbatik-menambah-pesona-diri.html ada berita tentang batik, semoga suka
    saya follow blog Anil, bila ada berita terbaru bisa saya baca dan berbagi berita :)

    ini email saya: artha.amalia@gmail.com
    bila mau berkawan karib antar negara, silakan kirim email pada saya :)

    di http://argalitha.blogspot.com/2013/01/narsis-wajib.html juga da foto terbaru saya dan tas saya :) My ovely bag with may lovely doll. Silakan tengok ya :)

    salam,
    Arga Litha

    ReplyDelete
  7. huhuuhuh... ramainye dah drop komen.
    aku nak bole?.. >_<

    nama saya zunainah. bole jadi zue, june umiamsyarammar.

    'saya nak'

    http://amsyarwafiq.blogspot.com

    bila bole dapat??.. hahaha

    ReplyDelete
  8. Bismillah...
    saya Dewi Utari dari Jawa Tengah Indonesia

    blog : greencatmiauw.blogspot.com

    email: dew.utari@gmail.com

    saya nak tas yang lucu-lucu itu :D

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^