The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Friday, March 22, 2013

Another sweetest wedding proposal


sebelum ni saya ada post pasal sweetest proposal kan.. yapp.. memang sweet..lebih2 lagi utk org yg dah bercinta lama.. hahaha..

kali ni nak share plak, satu lagi sweetest proposal.. OMG.. i adore the way this guy proposed this girl.. sangat sweet wokayyy... tak caye??? tengok ni..


sweet kan.. i'm touched!! this girl named as Deena.. only 19 years old bila dia di proposed. utk certain people maybe dorang sangka she's too young utk responsibilities. tapi, usia bukan segalanya.. :)

till then, tatababai

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^