Movie : Rock Oo

by - 10:30:00 AM

cuti sekolah ni wat apa?

ada g soping2 ke? maklum le... mesti ada yang dah gaji kan.. ;)

cam saya.. walaupun tak la cuti sepanjang cuti sekolah tu... tapi ada la juga cuti sikit bawa Iman g cuti2 dalam negara je.. sokmo ke luar negara tak leh ar kan.. bajet suda lari maa.. :P

so, cuti ni... kebanyakan masa dok umah je..sambil-sambil layan movie kat tenet... mm.. movie apa best layan skang ek?

ritu kat opis ada kawan-kawan cite, movie Rock Oo pun best gak.. ada lagi ke tak kat wayang? mm.. takpe la.. layan kat tenet je.. sebab skang ni payah skek nak bawa Iman tengok movie.. banyak plak songeh nye.. nak tengok mmg boleh tengok.. tapi nanti tengah tengok time tu le nak itu la nak ini la.. lom tetiba rasa ngantuk la, lapar la.. isk isk.. so, layan je la kat umah.. sejak ada unifi ni, lebih murah menonton movie di rumah sebab line pun laju giless.. alhamdulillah... :)

so, moh kite.. Rockk Ooooooo....




best tak?? heheh

till then, tatababai

You May Also Like

1 orang suka

  1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^