Movie : Twilight

Sinopsis :

Cite Twilight ni mengisahkan seorang manusia biasa (Bella Swan) yang jatuh cinta pada seorang vampire (Edward Cullen). Percintaan dorang ni agak unik sebab masakan seorang manusia boleh bercinta dengan vampire kan. tapi inilah cerita yang dikarang oleh Stephenie Meyer.

memula saya agak takut gak la bila kawan2 ckp cite ni pasal vampire (pontianak) maklum la.. dengar je cam seram.. tapi rupanya vampire dalam cite ni sweer gilesss... #tergodasaya jadi terasa mau bercinta je ngan dia.. ahaksss...#menggatallapulaks

jadinya bila dah suka ni.. secara tak langsung suka la tgk ulang2 kali.. cam hape je kan.. utk itu.. mari kita berkongsi kesukaan kita dengan orang lain.. layanszzz... twilight.... ;)





till then, tatababai
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

2 9 orang peminat :

  1. mak aih.. canggihnya blog Anil leh nengok muvi free.... lepeh ni download ler new moon, eclipse, saga dan breaking dawn ek... lap yu Anil.. hehe...

    ReplyDelete
  2. wahhh akak.. ada movie ni pun sebab saya suka tgk.. :D

    pasni jadi kilang movie plak le.. ekekek..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^