The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Tuesday, March 12, 2013

Movie : Twilight


Sinopsis :

Cite Twilight ni mengisahkan seorang manusia biasa (Bella Swan) yang jatuh cinta pada seorang vampire (Edward Cullen). Percintaan dorang ni agak unik sebab masakan seorang manusia boleh bercinta dengan vampire kan. tapi inilah cerita yang dikarang oleh Stephenie Meyer.

memula saya agak takut gak la bila kawan2 ckp cite ni pasal vampire (pontianak) maklum la.. dengar je cam seram.. tapi rupanya vampire dalam cite ni sweer gilesss... #tergodasaya jadi terasa mau bercinta je ngan dia.. ahaksss...#menggatallapulaks

jadinya bila dah suka ni.. secara tak langsung suka la tgk ulang2 kali.. cam hape je kan.. utk itu.. mari kita berkongsi kesukaan kita dengan orang lain.. layanszzz... twilight.... ;)





till then, tatababai

2 comments:

  1. mak aih.. canggihnya blog Anil leh nengok muvi free.... lepeh ni download ler new moon, eclipse, saga dan breaking dawn ek... lap yu Anil.. hehe...

    ReplyDelete
  2. wahhh akak.. ada movie ni pun sebab saya suka tgk.. :D

    pasni jadi kilang movie plak le.. ekekek..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^