Musim Salju di Beijing - Part 9

hari terakhir kami di Beijing.. :( sedihnya nak meninggalkan musim salju di Beijing ni.. tapi apakan daya.. ada orang yang merindukan saya di Malaysia.. ;)


last day ni haruslah bergambar kenang-kenangan di depan hotel kan.. maklum la.. tah bila lagi nak sampai sini..


bersama ahli rombongan yang setia bersama selama 6 hari di sini.. semuanya alhamdulillah.. sangat sporting dan berjiwa remaja.. :P


only in Beijing.. huhu




also only in beijing.. kat sini akan nampak macam2 jenis transport yg pelik2 yg takde kat Malaysia.. so bila dah nampak tu.. mesti rasa nak amik gambar.. :P



ni antara souvenir yang saya beli.. comel2 gile panda dia.. ada fridge magnet panda ni.. saya beli 3 kot.. :P


bergambar tengah2 jalan.. motif?
kt signboard pun jadik le..


dinner hari terakhir...


smart car in beijing..


at last, snow in beijing.. masa ni excited gile.. snow turun dengan lebatnya depan Yashow Market.. ramai juga la org Mesia termasuk kitorang yg berguling kt depan market tu.. hahahaa


kami...


ala-ala winter sonata.. masa snow turun.. tak sesejuk cam hari2 lain.. 


basikal yang dah diseliputi salji..


kami lagi.. in action..


memula nak lompat dari tempat duduk ni.. tp sbb licin.. so amik gambar gitu2 je la..


our tour leader.. thanks to Emi n Ayu yang banyak membantu kitorang..


antara beg2 kitorang yang berlambak.. bape kg la agaknye ni



group bujangssss..


group family...

group anak2.. :D


zoom in.. emi n ayu..


kami.. sengetkan kepala anda skek ek


dan inilah hasilnya.. sebelum ni g 1 beg besar, 1 beg galas je.. balik je.. tgk bape beg.. kikiki

ayat ringkas2 je nampak sangat malas nak menaip.. :P tp pengalaman yang sangat berharga selama berada di sana.. alhamdulillah.. 

till then, tatababai

Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 9 orang peminat :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^