panggilan pulau?

saya di MATTA FAIR... hehehe..

apa nak cari kat sini ek?

memula nak pulangkan kasut yang saya pinjam dari agent saya sebelum g Beijing ritu.. hihih.. dah lama giles.. baru reti nak pulang.. hahahha

pastu nak try riki2 kot la ada pakej2 dalam negeri yang best...

tingin nak g Pulau Sibu sebenarnya.. :P hihihi.. walaupun orang kata kat sana best klu nak snorkeling.. dan saya pun tak pandai snorkeling apatah lagi berenang.. tapi teringin jugakk.. kikikii




asik g over the sea je kan.. skali skala nak la jalan2 dalam Malaysia plak.. kat sini pun banyak tempat2 menarik yang belum sempat nak discover. :)

so, jom...

till then, tatababai

Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

2 orang suka :

  1. pinjam kasut agen!!!??? pes taim kaktek dengar.
    pulau sibu ktek pi 12 tahun lepas... cantiklaaa... yg tak cantiknya bot yg bawak pi sana.... macam bot pendatang harom.

    ReplyDelete
  2. hehe.. haah kak tek. pinjam kasut winter dia.. seb la dia bawa spare.. kikikii

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^