The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Saturday, March 16, 2013

panggilan pulau?


saya di MATTA FAIR... hehehe..

apa nak cari kat sini ek?

memula nak pulangkan kasut yang saya pinjam dari agent saya sebelum g Beijing ritu.. hihih.. dah lama giles.. baru reti nak pulang.. hahahha

pastu nak try riki2 kot la ada pakej2 dalam negeri yang best...

tingin nak g Pulau Sibu sebenarnya.. :P hihihi.. walaupun orang kata kat sana best klu nak snorkeling.. dan saya pun tak pandai snorkeling apatah lagi berenang.. tapi teringin jugakk.. kikikii




asik g over the sea je kan.. skali skala nak la jalan2 dalam Malaysia plak.. kat sini pun banyak tempat2 menarik yang belum sempat nak discover. :)

so, jom...

till then, tatababai

2 comments:

  1. pinjam kasut agen!!!??? pes taim kaktek dengar.
    pulau sibu ktek pi 12 tahun lepas... cantiklaaa... yg tak cantiknya bot yg bawak pi sana.... macam bot pendatang harom.

    ReplyDelete
  2. hehe.. haah kak tek. pinjam kasut winter dia.. seb la dia bawa spare.. kikikii

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^