penangan cite korea

by - 9:00:00 PM

lepas beberapa lama menggila ngan cite Twilight.. skang ni dok layan cite Korea plak.. adoiyaii.. sabo je la.. :P

dulu masa cite Korea memula bertapak kat Malaysia ni.. hahaha.. #bertapaklasangat

saya cukup suka tengok cite ni.. Jewel in The Palace.sebab apa? sebab jalan cite dia best pastu plak hero n heroin dia auww... hot wokey.. kikikii... dulu masa gilakan cite ni.. siap saya beli box set cite Jewel In The Palace.. masa tu rege mahal lagi.. dekat RM200 rasa saya beli.. perghh.. dulu mana la ada cite Korea online-online ni.. skang ni dah berlambak.. leh donlod, leh tgk online.. senang je kan.. semuanya di hujung jari.. :P bebaru ni, saya layan balik cite ni.. gara2 tertengok cite ni kat channel Al-Hijrah Ahad lepas.. terus rasa nak layan layan dan layan semula.. :D


cantik je watak Jang-geum ni.. saya suka masa dia pakai baju tabib warna putih tu.. nampak berseri2 muka dia yang dah memang berseri2 tu.. :D


cantik kan.. kan.. :P


Lee Yong Ae

watak hero dia pun suka.. sebab apa? nampak dia sweet n humble sangat dalam cite ni.. wiee.. :D



Ji Jin-Hee


Park Eun Hye - watak Yeon Seng yang comel hehe

kalau korang rasa nak layan cite2 korea, korang leh tgk kat maaduu.com banyak gilossss cite2 korea kat situ.. boleh pilih je..huhu..

till then, tatababai



You May Also Like

2 orang suka

  1. aku pon kes mennengok kat alhijrah laa musabab kena habiskan 51 eps ni..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. kan.. ni dah nak abis.. semalam tertengok plak cite All About Eve.. mau terjebak lagi ni.. kikikii

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^