Sunday, March 10, 2013

Rindu Bertamu di Padang / Bukittinggi : Part 1


opsss.. i did it again.. :) travel kali ni bukan dengan kawan2.. tapi dengan family.. akhirnya..tercapai juga hasrat untuk bercuti2 over the sea bersama dengan family.. alhamdulillah.. dipermudahkan segalanya.. :) macam biasa, nak bercuti ke luar negara ni.. apa yang diperlukan adalah tiket kapal terbang dan passport le.. klu xde passport, cmne nk ke luar negara tak? :D


passport kami.. :)


ready.. kapal terbang kami dab bersedia.. :)


memula amik gambar banyak2 dlu sblm naik flight..yeahhh.. pertama kali Iman ke luar negara.. sblm ni asik dengar saya cite pasal jalan ke sana ke sini.. ni dia ikut la skali.. :)


kami yang gembira nak bercuti2 malaysia...


dalam panas terik tu nak juga bergambar.. kikikiii


ready for on board.. :)


lom terbang lagi dah wat muka boring.. anak sape la ni.. hahahaha


ready to fly... ke mana kita? next entry ya... :)

till then, tatababai

1 comment:


  1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^