Friday, April 5, 2013

5 in 1 Travel Storage Bag Set

Sticky Post : 

Setiap kali bercuti-cuti Malaysia atau Luar Negara, mesti korang pening kan nak kemas-kemas beg, nak susun-susun barang keperluan ikut susunan toiletries, barang mekap, innerware mahupun tempat dan aktiviti yang telah dirancang.

So, kat sini saya perkenalkan 5 buah travel beg dalam beg yang pastinya memudahkan korang untuk organize barang-barang keperluan semasa bercuti. Boleh digunakan kesemuanya masuk terus dalam beg besar, susun and organize ikut jenis barang ataupun dibawa secara berasingan. Ikut suka la. Kalau beg besar, nak jalan jauh leh bawa seme. Kalau beg kecik je, bawa la 2-3 travel beg je. Ecece.. 2-3 tu pun banyak gak kan.. Heheh

Mari kita berkenalan dengan lebih lanjut dengan 5 in 1 Travel Storage Bag Set ni.

Maklumat dan Ciri-ciri :

Material : Polyester Fiber
Double zipper pulls make opening and closing simple and fast

Saiz :



Antara cara penyimpanan yang boleh digunakan untuk membahagikan jenis pakaian, peralatan. Senang nak cari. Hehehe


Comel je bila susun dalam beg. Nampak kemas. Model dia pun comel kan. Ahaks.. Tak la serabut mana nak amik innerware, mana nak amik toiletries, nak amik mekap lagi.


Ni antara pilihan warna yang ada. Ada warna MERAH JAMBU, BIRU MUDA, MERAH dan COKLAT.

Tapi untuk stok kali ni, cuma ada warna MERAH JAMBU, BIRU MUDA dan MERAH sahaja. Yang lain semua dan SOLD.

Walaupun 3 warna ni ada, tapi LIMITED UNIT ye.

Quantity Available :
5 unit of pink color
10 unit of mint color
2 unit of red color

Harga : 
RM65 per set (Semenanjung Malaysia)
RM68 per set (Sabah & Sarawak)
(anggaran harga 1 unit = RM12 sahaja)


Cara tempahan senang je, hantarkan emel dengan detail seperti di bawah ke alamat mybluecloset@gmail.com

Nama :
No telefon :
Alamat :
Kuantiti :
Warna pilihan :

Untuk makluman, penghantaran akan dibuat dalam tempoh 5 hari bekerja dari tarikh bayaran dibuat. Untuk sebarang pertanyaan, boleh diajukan terus kepada mybluecloset@gmail.com Kalau nak tanya kat sini pun takpe, mana yang saya boleh jawab, saya jawabkan.

Saya ada beli juga satu set camni kaler PINK.. hihihii.. baru order semalam dan dalam proses verifikasi. Insya allah, dalam masa seminggu nanti dapat la ek...

my personal opinion, saya penah beli ngan dia sebelum ni tapi barang lain la.. alhamdulillah.. barang dia semua elok-elok dan penghantaran pun ikut target yang ditetapkan. Insya allah.

till then, tatababai


What's New
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

4 comments:

  1. Klu NAK self collect kat mana yer?

    ReplyDelete
  2. Klu NAK self collect kat mana yer?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. nak self collect bole je.. cer emel kat dia tanya.. tadi sy tanya dia yg available dh tak banyak..certain warna je. kalau nak lain kena pre order. :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^