The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Wednesday, April 17, 2013

Glowrich Collagen


Assalamualaikum semua... 

saya nak perkenalkan, produk terbaru keluaran EvaRossa Beauté and Health iaitu Glowrich Collagen. Ia merupakan kolagen yang merangkumi keperluan luaran (kecantikan) dan keperluan dalaman (kesihatan).

Produk ini dilancarkan dalam talian pada 10 April 2013. Nampak baru lagi kan, yep.. baru sebulan ia dilancarkan. Mungkin ramai yang tertanya-tanya.. maklum la.. banyak nau collagen kat pasaran ni dan kenapa pulak kena amik Glowrich Collagen (GC) ni kan.


Ini adalah sebab kenapa anda perlukan GC. Kebanyakan collagen mempunyai pure collagen macam Fellina Vit C, yang ni saya dah cuba.. memang berkesan. Gebuss je rasa. Tapi since stok on off, so cari juga la alternatif lain. Kedua, ia ada Vitamin C. Ni pun Fellina ada. Apa yang GC ada, tapi produk lain takde? GC ada Astaxanthin. 

Antara fungsi Astaxanthin adalah?
  • mengurangkan garis halus dan kedutan
  • meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit
  • agen semulajadi pencerahan dan pemutihan
  • mengurangkan tekanan darah tinggi dan kencing manis
  • mengawal obesiti
  • dan banyak lagi...
Boleh google kat Wikipedia pasal Astaxanthin ni ye. Ni saya copy dari Wikipedia.

'The primary use for humans is as a food supplement. Research shows that, due to astaxanthin's potent antioxidant activity, it may be beneficial in cardiovascular, immune, inflammatory and neurodegenerative diseases.[30] Some research supports the assumption that it may protect body tissues from oxidative and ultraviolet damage through its suppression of NF-κB activation.'



Banyak sebab lain kenapa korang perlukan Glowrich Collagen ni. Antaranya, korang tengok kat bawah ni.



See.. bukan sikit-sikit kan. So, macam mana nak guna? Glowrich Collagen ni dalam bentuk serbuk. Ada 2 cara untuk korang ambil GC ni. Pertama, bancuh dengan cara seperti di bawah. Atau, masukkan je dalam mulut dan kunyah macam biasa. Rasa blueberi tau. Sedap..

Boleh ambil sehari 2 kali iaitu pagi dan malam sebelum tidur untuk kesan yang lebih cepat, ataupun sehari sekali samada pada waktu pagi ataupun waktu malam sebelum tidur. Still berkesan juga jangan risau. :) Ikut masing-masing, ada yang cepat, ada yang lambat. Jangan pulak, baru seminggu consume pastu dah give up dah. Tak boleh macam tu tauu.. no..no..noo...kena teratur. Boleh diambil oleh sesiapa sahaja, boboy mahupun gegirl. Dan jangan risau, produk ni Halal dan Selamat.


So, berapa harganya? Buat permulaan ni, harganya adalah :

RM130 bagi Semenanjung Malaysia 
RM140 bagi Sabah / Sarawak

* Postage percuma


Macam mana nak order? Senang je. Boleh contact saya melalui emel gadisku81@gmail.com

till then, tatababai

What's New


0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^