Movie : The 10th Kingdom

sepanjang cuti-cuti sakit ni, kekonon banyak masa terluang la kan..so sempat la layan satu cite ni. Cerita ni kira lama la juga tapi tak lapuk dek zaman, maybe sebab saya suka genre cite camni. Kalau korang ingat dulu-dulu ada tak layan cite The 10th Kingdom.

Hah.. cite ni la yang saya layan. Dulu by episod, skang ni saya layan sekali harung. 6 jam terus. Sampai kematu punggung dok layan movie je.

Cite ni ada gabungan cite Cinderella, Snow White, Red Riding Hood dan macam-macam lagi. Citer klasik moden. Best woo.. Jom teman saya layan cite.. ;)



till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 orang suka :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^