Saturday, April 27, 2013

Movie : The 10th Kingdom


sepanjang cuti-cuti sakit ni, kekonon banyak masa terluang la kan..so sempat la layan satu cite ni. Cerita ni kira lama la juga tapi tak lapuk dek zaman, maybe sebab saya suka genre cite camni. Kalau korang ingat dulu-dulu ada tak layan cite The 10th Kingdom.

Hah.. cite ni la yang saya layan. Dulu by episod, skang ni saya layan sekali harung. 6 jam terus. Sampai kematu punggung dok layan movie je.

Cite ni ada gabungan cite Cinderella, Snow White, Red Riding Hood dan macam-macam lagi. Citer klasik moden. Best woo.. Jom teman saya layan cite.. ;)



till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...