The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Saturday, April 6, 2013

Movie : Gangster Celop


cuti-cuti ni best juga kan kalau layan movie.. mmm..skang ni nak sangat tengok wayang.. tapi ada sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, tak dapat la nak tengok wayang.. so tengok-tengok kat tenet, kot la ada movie yang bole donlod. sekali jumpa cite Gangster Celop. Ni filem pertama Hanis Zalikha tau. Okey la dia berlakon, boleh improve lagi. Hehehe.. my 2 cents opinion as orang yang tak pandai berlakon. :P

jom layan... gangster celop..

 

till then, tatababai What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^