Photobook : Ai De Beijing

by - 11:30:00 AM

Photobook Beijing dah sampai.. lama juga la nak design menda ni.. ada la dekat sebulan lebih mendesign menda ni.. pastu lupa.. pastu start balik.. hihihi.. so, akhirnya.. letak je gambar.. sebab bila nak tengok kenangan kat sana.. kadang malas nak godek notebook.. boleh la tengok photobook ek.. 

yang ni saya beli guna photobook pixajoy.com kat livingsocial.com.my. Masa ni tengah offer kalau tak salah saya RM39 untuk 40 pages.


'40 pages Personalized Cheap 'n' Chic Softcover 6" x 8" / 8" x 8" / 10" x 8" Photo Book PIXAJOY (FREE DELIVERY)'

murah kan... saya beli banyak sbb tetiba cam banyak tempat cuti-cuti yang saya pegi menarik.. vavava..

jom layan...
























susun atur dia taklah menarik mana.. tapi yang penting, inilah kenangan saya.... :)

till then, tatababai


What's New

You May Also Like

0 orang suka

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^