The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Tuesday, April 9, 2013

Rindu Bertamu di Padang/Bukittinggi - Part 13


Last entry. Akhirnya, habis juga 13 episod pasal Padang/Bukittinggi ni. 

Flight kami, AK1374 (naik Airasia uols), dijangka berlepas pada jam 2 petang. Tapi kan kul 12 kitorang dah sampai airport kan. So, meraban je la kat airport tu sementara tunggu nak masuk.



Check passport, check tiket, takut keciciran.





Benti jap amik gambar.




Dalam flight inilah keje budak kecik ni. Main galaxy. Saya plak tido.


Babai Padang.. Babai Bukittinggi.





Saya amik in-flight meals. For me adalah nasi ayam. Dulu sedap, selalu amik menu ni. Tapi sejak akhir-akhir ni, macam kureng pulak.


Ini untuk Iman. Masa pegi pun amik menu ni, tapi dia tak abis. Masa balik ni abis pulak. Lapar sangat la tu.


Sampai Malaysia akhirnya.







Parking fee kat LCCT sebanyak RM53.77 untuk 4 hari 3 malam. Okey le.. kalau nak murah naik bas je. Tapi weols malas. Huhuhu.. So, home sweet home. Welcome home.

Semoga korang enjoy cite Padang/Bukittinggi ni ye..

till then, tatababai

What's New

1 comment:

  1. Nak jalan2 ke Padang-Bukittinggi? Wisit blog saya:

    http://freelancetour.blogspot.com/

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^