Tuesday, April 9, 2013

Rindu Bertamu di Padang/Bukittinggi - Part 13

Last entry. Akhirnya, habis juga 13 episod pasal Padang/Bukittinggi ni. 

Flight kami, AK1374 (naik Airasia uols), dijangka berlepas pada jam 2 petang. Tapi kan kul 12 kitorang dah sampai airport kan. So, meraban je la kat airport tu sementara tunggu nak masuk.



Check passport, check tiket, takut keciciran.





Benti jap amik gambar.




Dalam flight inilah keje budak kecik ni. Main galaxy. Saya plak tido.


Babai Padang.. Babai Bukittinggi.





Saya amik in-flight meals. For me adalah nasi ayam. Dulu sedap, selalu amik menu ni. Tapi sejak akhir-akhir ni, macam kureng pulak.


Ini untuk Iman. Masa pegi pun amik menu ni, tapi dia tak abis. Masa balik ni abis pulak. Lapar sangat la tu.


Sampai Malaysia akhirnya.







Parking fee kat LCCT sebanyak RM53.77 untuk 4 hari 3 malam. Okey le.. kalau nak murah naik bas je. Tapi weols malas. Huhuhu.. So, home sweet home. Welcome home.

Semoga korang enjoy cite Padang/Bukittinggi ni ye..

till then, tatababai

What's New
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

1 comment:

  1. Nak jalan2 ke Padang-Bukittinggi? Wisit blog saya:

    http://freelancetour.blogspot.com/

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^