bizi wat pe la ye

9:30:00 AM
Hai semua.. lama tak update kan.. nak kata bizi sangat tu idak le.. tapi bizi la juga.. kejap kursus, kejap mesyuarat, kejap terapi.. hih...
bizi wat pe la ye bizi wat pe la ye Reviewed by Anil on 9:30:00 AM Rating: 5

saje nak update

12:07:00 PM
hai semua... seminggu dua ni agak membizi tak menyempat nak update blog yang tak seberapa ni.. macam-macam program, kursus sana sini, t...
saje nak update saje nak update Reviewed by Anil on 12:07:00 PM Rating: 5
Keputusan Mini Giveaway : Bukit Gambang Water City Keputusan Mini Giveaway : Bukit Gambang Water City Reviewed by Anil on 9:30:00 AM Rating: 5

pengalaman interview COTI

11:18:00 AM
hai semua.. minggu ni jadual adalah sangat pack.. tak terlarat nak handle semua tapi gigih dan bertabah menguruskan semuanya.. walau ada yan...
pengalaman interview COTI pengalaman interview COTI Reviewed by Anil on 11:18:00 AM Rating: 5
surat untuk mama surat untuk mama Reviewed by Anil on 9:30:00 AM Rating: 5

i'm gwiyomi

10:00:00 AM
hai uols... :) skang ni femes ngan gwiyomi kan.. :P rasa cam nak try.. tapi saya tak comel.. hahahah.. so, marilah kita memaksa budak-budak...
i'm gwiyomi i'm gwiyomi Reviewed by Anil on 10:00:00 AM Rating: 5
Mini Giveaway : Bukit Gambang Water City Mini Giveaway : Bukit Gambang Water City Reviewed by Anil on 9:30:00 AM Rating: 5

saya sudah... anda bagaimana?

12:10:00 PM
marilah mari... pergi mengundi.. tunaikanlah kewajipan pada negara... :) nyanyi kita yeee... :P korang dah pegi mengundi?? alhamdulillah......
saya sudah... anda bagaimana? saya sudah... anda bagaimana? Reviewed by Anil on 12:10:00 PM Rating: 5

selamat mengundi semua...

10:00:00 AM
hai semua.. hari ini adalah hari yang paling bersejarah dalam negara. hari ini adalah hari di mana Pilihanraya Umum ke-13 akan dijalankan....
selamat mengundi semua... selamat mengundi semua... Reviewed by Anil on 10:00:00 AM Rating: 5

warna warni pilihanRAYA

8:24:00 PM
finally.. i'm home.. hihihi.. saya dah kat kampung... baru balik tengahari tadi..so, petang-petang plak, pegi wat lawatan tapak kat area...
warna warni pilihanRAYA warna warni pilihanRAYA Reviewed by Anil on 8:24:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.