The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Thursday, May 30, 2013

bizi wat pe la ye


Hai semua..
lama tak update kan.. nak kata bizi sangat tu idak le.. tapi bizi la juga.. kejap kursus, kejap mesyuarat, kejap terapi.. hihihi... sebenarnya banyak juga la hal-hal yang disibukkan tu.. malas nak cerita pasal keje sebab bikin gue stress.. 

seminggu dua ni selain sibukkan dengan ACK, sibuk juga dengan persiapan nak cuti-cuti sempena cuti sekolah ni. plan dah lama tapi biasalah.. semuanya last minit kan. 

selain dari cuti-cuti sebab cuti sekolah, cuti ni juga adalah untuk menyambut anniversary keje kononnye.. hahahaha.. bulan 6 nanti, genap 10 tahun saya berkhidmat dalam perkhidmatan awam. banyak kenangan manis, suka duka.. biasalah.. selain tu, setiap tahun juga tarikh yang sama ni, saya akan ambil cuti untuk celebrate anniversary perkahwinan.. alhamdulillah... it's 9 years anniversary.

so, untuk sambutan anniversary keje ke-10 tahun dan anniversary kawen ke-9 ni, saya berhasrat untuk menyambutnya di luar negara. alhamdulillah.. diberikan rezeki oleh Allah untuk ke sana.

bila dah buat plan tu, harus la ada extra plan kan..so, saya try deal dengan hotel untuk sambutan anniversary. dan hotel tu secara baik hatinya bagi complimentary wedding cake. opsiee.... 



dan telah menetapkan tarikh romantic dinner jatuh kepada tarikh kami disatukan. alhamdulillah...


nanti saya akan update saya kemana, hotel mana kitorang duduk, dan insya allah cerita penuh cuti-cuti anniversary ni.. :)


till then, tatababai

What's New

1 comment:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^