Monday, May 6, 2013

Mini Giveaway : Bukit Gambang Water City

hai kawan-kawan.. 
saya ada Baucer Diskaun untuk Bukit Gambang Water Park entrance hasil dari tangkapan masa KLIBF ritu. 

Harga Asal :
Dewasa : RM28
Kanak-kanak : RM12

So, kalau pakai baucer diskaun ni, akan dapat harga RM18 untuk dewasa dan RM12 untuk kanak-kanak. Murah banyak tu. Baucer ni valid sehingga 30 Jun 2013. So, saya nak bagi 3 baucer diskaun ni dengan buat mini giveaway.


so, bagi yang nak join senang je. ikut step kat bawah ekk..

1) tinggalkan link blog kat entry ni sebelum 8 Mei 2013
2) tu je.. takde lain dah.. senang je kannn...

so, nanti saya akan buat 3 cabutan, dan akan umumkan pemenang pada 9 Mei 2013.

then boleh la pemenang giveaway ni berjimba kat Bukit Gambar Water City ni dengan seronoknya... ;)

till then, tatababai

What's New


Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

3 comments:

  1. saya nak kena bagi 4 yea.. mihahhahahah http://aqmar-amaneena.blogspot.com.. aci tak??

    ReplyDelete
  2. Kita dlm pantang ... Nak try jgk ahh ...
    http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^