The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Monday, May 6, 2013

Mini Giveaway : Bukit Gambang Water City


hai kawan-kawan.. 
saya ada Baucer Diskaun untuk Bukit Gambang Water Park entrance hasil dari tangkapan masa KLIBF ritu. 

Harga Asal :
Dewasa : RM28
Kanak-kanak : RM12

So, kalau pakai baucer diskaun ni, akan dapat harga RM18 untuk dewasa dan RM12 untuk kanak-kanak. Murah banyak tu. Baucer ni valid sehingga 30 Jun 2013. So, saya nak bagi 3 baucer diskaun ni dengan buat mini giveaway.


so, bagi yang nak join senang je. ikut step kat bawah ekk..

1) tinggalkan link blog kat entry ni sebelum 8 Mei 2013
2) tu je.. takde lain dah.. senang je kannn...

so, nanti saya akan buat 3 cabutan, dan akan umumkan pemenang pada 9 Mei 2013.

then boleh la pemenang giveaway ni berjimba kat Bukit Gambar Water City ni dengan seronoknya... ;)

till then, tatababai

What's New


3 comments:

  1. saya nak kena bagi 4 yea.. mihahhahahah http://aqmar-amaneena.blogspot.com.. aci tak??

    ReplyDelete
  2. Kita dlm pantang ... Nak try jgk ahh ...
    http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^