The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Monday, May 20, 2013

saje nak update


hai semua...

seminggu dua ni agak membizi tak menyempat nak update blog yang tak seberapa ni.. macam-macam program, kursus sana sini, temuduga dan program-program di pejabat. Minggu ni pulak ada 3 program pejabat di adakan selang sehari. Mau tak stress, pagi petang rehearsal, update database utk 3 program sekaligus, pastu testing sistem plak. Nanti time event, kena test network lagi.. program Anugerah Citra Khidmat atau dikenali sebagai Anugerah Perkhidmatan Cemerlang anjuran jabatan (ni telah diinovasikan namanya) akan di adakan pada 22 Mei ini.. so sepanjang Isnin ni memang macam-macam persiapan kena sediakan, rehearsal lagi.. pastu plak, pagi 22 Mei tu plak ada program kat INTAN, Bukit Kiara.. yang tu kena hantar orang lain la.. mana sempat nak rehearsal ACK, pastu pagi yang sama ada rehearsal untuk Persidangan Keselamatan ICT plak.  Majlisnya pada 23 Mei ni..Waktu camni, sangat memerlukan extra tangan dan kaki untuk bergerak ye. Isnin depan plak.. ada Perhimpunan Bulanan lagi. 

banyak program persendirian yang tergendala gara-gara program pejabat minggu ni.. takpe la.. dah namanya berkhidmat untuk negara.. so bertabah la ye.. 


papepun bagi penerima ACK 2012, tahniah diucapkan. yang pasti, takde nama saya.. huhu.. maklum la.. asik buat hal je.. hahahaha.. protes katanya.. anyway, semoga semua program yang akan dilaksanakan berjalan dengan lancar... amin..

till then, tatababai 

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^