Sunday, May 5, 2013

selamat mengundi semua...

hai semua..

hari ini adalah hari yang paling bersejarah dalam negara. hari ini adalah hari di mana Pilihanraya Umum ke-13 akan dijalankan. korang dah pegi mengundi?? mesti ramai kan.. haruslah.. semua orang adalah menunaikan tanggungjawab masing-masing pada negara.

saya?  ini adalah schedule entry, so takde live picture yang boleh saya kongsikan. ;) tapi pada masa entry ni di keluarkan, haruslah saya sedang berada di pusat mengundi.

kat tempat saya ni, ada calon dari 4 penjuru. dari PAS, Barisan Nasional, HINDRAF dan calon Bebas. sape yang saya undi? opss.. undi adalah rahsia.. :P rahsia la sangatttt... hahahaa

lepas selesai semua ni, saya akan bergerak ke Johor pula. tak sempat nak bermanja-manja dengan mak ayah..hihihi..

so, selamat mengundi semua. pilihan di tangan anda. jadi, pilihlah yang terbaik, yang mampu memberikan kesejahteraan kepada rakyat dan kemajuan pada negara.. :)

till then, tatababai

What's New
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^