The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Sunday, May 5, 2013

selamat mengundi semua...


hai semua..

hari ini adalah hari yang paling bersejarah dalam negara. hari ini adalah hari di mana Pilihanraya Umum ke-13 akan dijalankan. korang dah pegi mengundi?? mesti ramai kan.. haruslah.. semua orang adalah menunaikan tanggungjawab masing-masing pada negara.

saya?  ini adalah schedule entry, so takde live picture yang boleh saya kongsikan. ;) tapi pada masa entry ni di keluarkan, haruslah saya sedang berada di pusat mengundi.

kat tempat saya ni, ada calon dari 4 penjuru. dari PAS, Barisan Nasional, HINDRAF dan calon Bebas. sape yang saya undi? opss.. undi adalah rahsia.. :P rahsia la sangatttt... hahahaa

lepas selesai semua ni, saya akan bergerak ke Johor pula. tak sempat nak bermanja-manja dengan mak ayah..hihihi..

so, selamat mengundi semua. pilihan di tangan anda. jadi, pilihlah yang terbaik, yang mampu memberikan kesejahteraan kepada rakyat dan kemajuan pada negara.. :)

till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^