selamat mengundi semua...

hai semua..

hari ini adalah hari yang paling bersejarah dalam negara. hari ini adalah hari di mana Pilihanraya Umum ke-13 akan dijalankan. korang dah pegi mengundi?? mesti ramai kan.. haruslah.. semua orang adalah menunaikan tanggungjawab masing-masing pada negara.

saya?  ini adalah schedule entry, so takde live picture yang boleh saya kongsikan. ;) tapi pada masa entry ni di keluarkan, haruslah saya sedang berada di pusat mengundi.

kat tempat saya ni, ada calon dari 4 penjuru. dari PAS, Barisan Nasional, HINDRAF dan calon Bebas. sape yang saya undi? opss.. undi adalah rahsia.. :P rahsia la sangatttt... hahahaa

lepas selesai semua ni, saya akan bergerak ke Johor pula. tak sempat nak bermanja-manja dengan mak ayah..hihihi..

so, selamat mengundi semua. pilihan di tangan anda. jadi, pilihlah yang terbaik, yang mampu memberikan kesejahteraan kepada rakyat dan kemajuan pada negara.. :)

till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 9 orang peminat :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^