The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Saturday, May 4, 2013

warna warni pilihanRAYA


finally.. i'm home.. hihihi.. saya dah kat kampung... baru balik tengahari tadi..so, petang-petang plak, pegi wat lawatan tapak kat area kampung.maklumlah. sok kan nak RAYA... huhuhu.. motif? saje nak menikmati suasana pilihanraya kat kampung.. boleh tahan juga la meriahnya.. sama cam hari raya.. kikikiii


warna warni bendera... kelabu asap kata tengok macam-macam saiz bendera ada..


macam-macam kreativiti ada... hebat anak kampungku ni... kreatif...inovatif...


nampak tak tulisan itu? klik untuk besarkan gambar... :P


kempen dan terus berkempen...


zoom out.. nak tergelak baca.. hahahaha


ni ada lagi.. kat kawasan lain.. tapi yang ni takde jawapan.. :P


terserlah kekreativitinya.. hahahaha


ni tengah berkempen dengan pembesar suara kat tengah-tengah traffic light.. dasattt depa ni...


ni plak nak bagi pamplet, surat khabar untuk meraih undi..

akhir kata, pilihlah yang terbaik demi masa depan anda... :)

till then, tatababai

 What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^