The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Tuesday, July 16, 2013

promosi mega bgojes Aidilfitri


Assalammualaikum.. lama tak update ye.. :P banyak juga entry tertangguh tapi apakan daya.. sekarang ni mood malas + keje tengah membusung.. insya allah.. habis projek iKON nanti saya akan update sikit-sikit..

setelah hampir seminggu tak update, kali ni nak update sikit pasal GLOWRICH COLLAGEN..bagi yang penah baca entry sebelum ni, mesti ingat kan.. bagi yang lupa, boleh refer kat sini Glowrich Collagen

jika sebelum ni dengan RM130, anda hanya mampu mendapat 1 Glowrich Collagen.. tapi kini, dengan harga yang sama.. anda boleh dapat Glowrich Collagen + GloWhite. Tu yang bestnya tu..dapat 2 barang dengan 1 harga... 

GloWhite Skin tu menda plak???
Hah.. meh sini nak cite sikit.. dok dekat sikit depan pc tu.. sikit lagi.. ok cukup... :P

Antara fungsi GloWhite Skin ni adalah :
  • mencerahkan kulit 10 kali lebih xtreme dari biasa
  • merawat masalah kulit, jeragat, kedutan dan parut
  • menganjal dan melicikan kulit
  • melindungi kulit dari pancaran UV

Pendek kata, memang memenuhi kriteria pengguna untuk tampil lebih menawan menjelang Aidilfitri nanti.. ;)

TAPI... TAPI... TAPI... hanya untuk 500 pembeli terawal sahaja sempena Hari Raya Aidilfitri.. ;)

biasanya.. kalau gegirl ni, time nak raya ni la macam2 nak pasang badan la, time tu la nak g wat slimming la, nak facial bagai.. nak putihkan kulit supaya nampak berseri masa raya nanti.. tapi bukan gegirl je.. boboboi pun sama kan.. :P so, hanya dengan RM130 sahaja..boleh cantikan kulit, boleh cerahkan kulit.. dan yang paling penting.. kulit2 yang kusam sebelum ni, lebih berseri menjelang raya nanti.. bila lagi kan.. kan.. kann..



macam mana nak order??? senang je... boleh emel / YM pada : afizal_0397 dan mention uols dapat info dari blog ni.. mana la tau dapat diskaun... ;)

so, jangan tunggu lagi.. hanya untuk 500 pembeli terawal sahaja.. tampil berseri dan gojesss menjelang hari raya.. :)


till then, tatababai

What's New

1 comment:

  1. JOM BGOJES...
    sekitar putrajaya,bangi,kajang,cyberjaya bleh deal with COD.call/sms 0187887892...tq sis :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^