The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Monday, August 5, 2013

Promosi Mega Aidilfitri


Assalammualaikum.. nak dekat-dekat raya ni.. mood menaip makin malas.. tapi gigih gak nak menaip pagi2 ni.. hahahaa

ok uols.. nak share pasal promosi terbaru Glowrich Collagen dan Glowhite Skin.

Sempena Promosi Mega Aidilfitri, Glowrich Collage kini bole di miliki dengan hanya RM110 sahaja dan anda juga boleh berjimat sebanyak RM20.. boleh bagi RM20 tu kat anak-anak untuk duit raya.. hehehe

Bukan setakat tu je.. Glowhite Skin pun ada promosi juga.. sekarang tengah promo dengan harga RM75 sahaja.. jimat lagi RM14..

tapi.. tapi.. kalau nak lagi jimat.. beli la Set Kombo Gojes [1 bekas Glowrich Collagen dan 1 bekas Glowhite Skin] dengan harga RM150 sahaja.. lagi jimat...


tunggu apa lagi.. bukan hari-hari boleh dapat harga ni tau.. so, kalau berminat, sila berhubung dengan Afizal melalui emel / YM : afizal_0397 atau hubungi 018-788 7892


till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^