Wednesday, June 26, 2013

being useless?


lama tak update.. bukan takde cite.. tp banyak pulak isunya.. walaupun keje tak la berlambak sangat cam sebelum ni.. tapi tu la.. kalau dah dasar pemalas.. tetap pemalas kan.. banyak nak update pasal trip yang lepas.. tapi nak tengok gambar pun malas.. camne nak update tu?

so untuk hari ni.. since terlalu stress dengan status useless kat sini.. secara automatik terus terasa nak sambung stadi.. apakah?? motif??? entah la.. banyak sebab sebenarnya.. walaupun rasa macam tak relevan je nak sambung stadi wat masa skang ni.. tp ku apply saje.. kalau ada rezeki.. ada la.. kalau takde takpe la.. teruskan je la jadi useless kat sini yee...

i hate being useless here.. tapi kadang orang tak faham.. bukan la suruh orang faham keadaan kita sangat pun.. tapi for someone yang dah biasa bekerja.. bekerja..  bekerja..tetiba jadi useless.. it's just like.. what am i??

then.. try to be a useless so you can feel what I feel.. : sigh : 


entah apa-apa course yang saya apply ni.. bertabah je la... terapi seorang useless... :P

till then, tatababai

What's New