Resepi : Lala Goreng Cili Api

10:00:00 AM
Terlebih rajin pulak nak update resepi ye.. resepi ni main campak2 je sebenarnya... guna bahan yang memang dah sedia ada... ok jom masak....
Resepi : Lala Goreng Cili Api Resepi : Lala Goreng Cili Api Reviewed by Anil on 10:00:00 AM Rating: 5

#PrayForMH370

10:05:00 PM
Doakan agar para penumpang selamat.. Doakan agar ahli keluarga penumpang tabah... Doakan yang terbaik untuk #MH370 #PrayForMH...
#PrayForMH370 #PrayForMH370 Reviewed by Anil on 10:05:00 PM Rating: 5

Semua Tentang Kita

9:30:00 AM
ini bukanlah video pertama yang saya buat.. tapi ini adalah video pertama yang saya hasilkan DAN masukkan ke dalam youtube.. hahaha.. macam ...
Semua Tentang Kita Semua Tentang Kita Reviewed by Anil on 9:30:00 AM Rating: 5

Movie : G.i Joe Retaliation

2:00:00 PM
tak menyempat tengok cite G.I Joe ni kat wayang. masa 1st movie tu layan la juga kat wayang.. ni dah second movie tak sempat..tau-tau je da...
Movie : G.i Joe Retaliation Movie : G.i Joe Retaliation Reviewed by Unknown on 2:00:00 PM Rating: 5

I Love Bali - Part 1

9:30:00 AM
setelah lama merancang.. akhirnya.. ke Bali kami.. bersama keluarga.. bersama best friend.. such a beautiful moment... ^o^ terima kasih...
I Love Bali - Part 1 I Love Bali - Part 1 Reviewed by Anil on 9:30:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.