Thursday, May 8, 2014

berapa harga romantic dinner di Best Western Kuta Villa Bali???

kot la korang tertanya-tanya berapa agaknya harga untuk romantic dinner yang saya dapat masa kat Bali ritu kan... kalau tak tanya pun takpe.. saje je menggedik nak bagi tau jugakkk... vavavvaa...

ada 3 menu sahaja... soup, main course dan dessert.. kira simple je pun.. tapi yang penting suasana tu... vavavava... macam yang saya mention dalam entry sebelum ni, sepatutnya sup tu dia bagi Pumpkin Soup, tapi dia tukar ke Mushroom Soup.. tak kisah pun... janji HALAL... oh ye.. menu dalam list ni adalah HALAL ye... sebelum confirmkan dinner ni, saya dah tanya keHALALan makanan-makanan kat sini.. alhamdulillah.. tak silap pilih Best Western ni sebagai lokasi penginapan kami sepanjang berada di Bali.. ^__^ macam Main Course pun, patutnya satu menu je.. baik pulak dia kata kita boleh pilih nak menu ayam atau ikan.. harus la pilih dedua kan... sorang amik ayam.. sorang amik ikan... :D

masa wat booking thru emel tu, noted kat dia dinner ni untuk wedding anniversary.. boleh pula dia offer complimentary airport transfer (dari Airport - Hotel sahaja) dan sweet wedding cake (yang ni dia letak dalam bilik). secara kasarnya... layanan pihak hotel sangat la memuaskan malah terbaikk laaa...dari sebelum tiba kat Bali, sampai la masa kami nak balik... (owhh.. rindu Bali)




menu romantic dinner yang dia dah emelkan awal-awal


booking confirmation


complimentary wedding cake.. kecik nauuu..


our sweet moment

Berapakah harganya untuk romantic dinner di Best Western Kuta Villa ni???? Harganya adalah USD18 sahaja per couple... jangan convert tauuuu.... tapi kalau convert pun.. still murah la juga.. takde la sampai beratus-ratus RM kann... kena tengok gak usaha dorang setup tempat tu, dorang serve kita.. hihihi.. hargailah...



till then, tatababai

What's New
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^