The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Tuesday, May 6, 2014

jom shopping kereta Ferrari online... mampoo???


jap tadi sesaje buka groupon.my.. fuyoooo.... Ferrari California untuk dijual.... dalam groupon.my.... kaching...[$__$] huwaaaaaaaa.... mampooooo????? siyess... sebelum ni ada pasan la juga jual aksesori kete, servis kete, basuh kete bagai.. tapi ni first time jumpa groupon.my open sale untuk kereta.. kalau setakat MyVi, Vios tu wokey lagi.. ni Ferrari uolssss... perghhh.... saya bangga dengan kamu, Groupon.. vavavava.. motip???? kang kena tipu cam kes streetdeal.my ritu tak pepasal plak kan... huhuh.. minta jauh...


bayar deposit RM5,000 JERRRR


spec dia.. pergh..


fuhh... speechless iols..

Mai tengok interior / exterior dia pulak.. ada je dalam groupon tu.. tapi saje je mengada nak share kat sini.. kot la tatap hari-hari boleh dapat sebiji.. kahkahkah... ok tak lawak.. krik.. krikkk

















sungguh.. 2 kali speechless wokey.. speechless pertama, sebab groupon open sale kete ni... speechless kedua, tengok harga dia... $___$ $___$ $___$ habis speechless....



nak beli???? klik sajo??? bayar deposit RM5,000.. dorang akan arrange test drive, pastu bayar balance RM1,195,000 dalam tempoh 7 hari... (easy peasy) huahuahuaa... mek tak mampooo... dah beli nanti.. jangan lupa ajak saya pegi jalan-jalan yooo....



beli?


oh.. ferrariku... (dalam mimpi saja)




till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^