sape pergi Pesta Buku 2014 ritu????? angkat tangan...

sape pegi Pesta Buku????

Selasa minggu lepas sempat la saya pergi ke Pesta Buku Antarabangsa 2014.. terima kasih kepada team library yang sudi menganjurkan acara melawat sambil berbelanja ke Pesta Buku Antarabangsa ni setiap tahun.. ini adalah tahun kedua saya ke Pesta buku ni.. first time tahun lepas.. hasil tangkapan pun boleh tahan juga... makan ratus-ratus... huhuhu...

sebelum ni dengar je la pasal Pesta Buku ni.. nak pegi nye tak pernah sebab tak sanggup pulak bersesak-sesak dalam tu.. tapi kalau MATTA FAIR sanggup je.. hahahah... #aptb

tapi tahun ni pun tak jejak kaki lagi ke MATTA FAIR.. sebabnya malas nak bersesak nafas lagipun kesemua trip awal-awal tahun dah setel awal-awal... so, tak perlu la bersesak-sesak kan... cumanya next MATTA FAIR nanti insya allah.. nak jejak sekali lagi..

ok sambung pasal Pesta Buku ni.. sama macam tahun lepas.. lokasi each booth pun lebih kurang sama je.. kalau pegi tahun lepas.. insya allah.. tahun ni tak sesat lagi...

First booth yang saya pegi adalah Karangkraf.. kalau tahun lepas kat sini saya subscribe majalah.. tapi sebab majalah tu saya subcsribe setahun setengah masih valid lagi.. so tak yah subscribe.. tahun depan je baru subscribe.. hihih.. kat sini ada la a few majalah dan novel yang saya cari.. tak plan pape pun cuma plan nak beli novel je.. stok setahun terusss... lepas ni puasa tak yah beli novel lagi dah.. kuikuikuiii puasa la sangattttt...

Then, jalan lagi ke booth penulisan2u.. kat sini pun sambar a few novel... ada la dapat borang peraduan.. kalau menang.. dapat tgk cite 'Suami Aku Ustaz' kot... novel ni pun dah baca.. memang besttt... tak sabar nak tengok filem dia nanti.. hihihi

Last booth adalah Jemari Seni.. novel-novel dari Jemari Seni ni pun best gak.. penulisan dia sempoi.. memang gaya penulisan yang disukai anak muda zaman skang ni..

dah abis membeli, balik semula ke pangkal jalan.. tunggu bas opis... al kisahnyeee...


hasil tangkapan di pesta buku 2014


till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 9 orang peminat :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^