The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Tuesday, June 3, 2014

last day suda...babai Krabi


lama benar abiskan masa untuk tamatkan entry ni.. T__T.. bertabah je la.. walaupun biasa-biasa aje.. tapi abiskan la juga ye..

last day but not least... takde aktiviti sangat.. just habiskan masa dengan jalan2 habiskan minyak motor.. vavavavaa.. lepas tu cari penkek Yaminlah tapi takde.. hukhuk.. so beli je la penkek yang mano ado je.. tak sedap pun.. so x amik gambar pun... huhu..lepas siap kemas-kemas then jalan-jalan kat area resort..besar juga resort ni.. memang penat la sape yang dapat bilik yang belakang-belakang tu.. kalau malam dah la gelap.. memang la ada lampu tapi tak berapa banyak la.. still gelap juga..


so, on the way to check out.. :)


it's our lucky room number.. 


jalan-jalan area resort.


3 of us.. :)


ada pondok kecik.. molek la kalau nak lepak-lepak makan penkek.. hahahaa


small bridge


masa untuk check out.. yeahh.. pulang suda...

since masa datang ritu kitorang telah di pow oleh orang hotel dengan bayaran yang unsangkarable.. so, masa balik ni kami booking van kat perhentian teksi area Ao Nang..

sampai je airport.. bole plak kelaparan.. adoiyaii.. nasib la ada megi sedap ni... dengan tak berapa segannya.. pegi minta air panas kat kedai dalam airport tu.. hahaha.. habis 2 cup megi..


cakk.. megi dah abis


makan ni pulak dalam flight.. ni mee goreng Kamal.. tak berapa sedap...


ni nasi sweet sour.. ni sedap gilesss


tu mee goreng Kamal.. x bape best sebab dah kembang


ok sampai suda....

nampak sangat malas menaip kan.. hahaha..


till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^