Saturday, July 19, 2014

lagu raya paling best


Assalammualaikum semua..
betul.. hati aku ni masih terkejut dengan berita MH17 tu.. masih rasa macam tak percaya.. masih rasa macam mimpi.. aku siap mimpi-mimpi psl WORLD WAR dah ni.. T__T nauzubillah min zalik..

ye.. dunia masih bersedih.. Malaysia sendiri masih bersedih dengan kehilangan MH370.. dan terus dikejutkan dengan berita MH17.. semoga mereka tenang di sana.. amin..


sebenarnya nak share lagu raya kegemaran.. eh.. motif tetiba lagu raya plak ni menda??? seminggu lagi nak raya kan.. entah nape.. suka giles ngan lagu ni.. maybe sebab kedengaran moden dan ala-ala balas-balas pantun gitu..



sumber : youtube


till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^