Malaysia.. Di sini Lahirnya Sebuah Cinta Malaysia.. Di sini Lahirnya Sebuah Cinta Reviewed by Anil on 8:00:00 AM Rating: 5

usu, kini tunangan orang

10:36:00 AM
awal Syawal ritu.. maka termaktublah adik aku yang bongsu menjadi tunangan orang.. alhamdulillah.. majlis berjalan dengan lancar walaupun b...
usu, kini tunangan orang usu, kini tunangan orang Reviewed by Anil on 10:36:00 AM Rating: 5

Di bawah Lindungan Kaabah

9:40:00 AM
entry basi.. kahkahkah... tapi tak kira.. nak wat gak.. hahahaa.. ini kunjungan tah kali keberapa tah ke Istana Budaya.. nampak sangat dah ...
Di bawah Lindungan Kaabah Di bawah Lindungan Kaabah Reviewed by Anil on 9:40:00 AM Rating: 5

Wordless Wednesday

9:52:00 AM
Walaupun badan kita besar, tapi hati kita ni kecik.. mudah tersentuh, mudah terasa.. oleh itu, jagalah hati kita ^__^ till th...
Wordless Wednesday Wordless Wednesday Reviewed by Anil on 9:52:00 AM Rating: 5

Raya dah abis?

2:30:00 PM
eh eh.. raya dah abis??? olooo... pedulik.. nak jugak.. nak jugak.. kohkohkoh.. baru je transfer gambar dari kamera.. adoii.. dah berkurun ...
Raya dah abis? Raya dah abis? Reviewed by Anil on 2:30:00 PM Rating: 5

tipah tertipu dengan streetdeal

3:00:00 PM
nampaknya dah makin ramai terkena dengan penipuan streetdeal ni.. aku ingatkan aku ngan kawan aku je la kena.. rupanya, ada yang baru kena...
tipah tertipu dengan streetdeal tipah tertipu dengan streetdeal Reviewed by Anil on 3:00:00 PM Rating: 5

Family Day vs Staff Day

8:03:00 PM
gigih ke idak memantau kepulangan orang terchenta dari berfamily day... ahaksss... tak lama dah nak sampai ni... ini pun sejam delayed.. st...
Family Day vs Staff Day Family Day vs Staff Day Reviewed by Unknown on 8:03:00 PM Rating: 5
AirAsia 0 POINT REDEMPTION!!!!!!!!!! AirAsia 0 POINT REDEMPTION!!!!!!!!!! Reviewed by Anil on 6:26:00 PM Rating: 5
Malaysia Berkabung #MH17 Malaysia Berkabung #MH17 Reviewed by Unknown on 12:27:00 PM Rating: 5
Pesta Buku Selangor 2014 kembali!!! Pesta Buku Selangor 2014 kembali!!! Reviewed by Unknown on 2:00:00 PM Rating: 5

lagi CPUV Nuffnang

9:30:00 AM
rasanya baru je minggu lepas update pasal CPUV Nuffnang ni.. tengok rini ada lagi.. ^__^ alhamdulillah.. tambah lagi 2 kempen.. 3 kempen ya...
lagi CPUV Nuffnang lagi CPUV Nuffnang Reviewed by Anil on 9:30:00 AM Rating: 5
Wordless Wednesday Wordless Wednesday Reviewed by Anil on 8:17:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.