The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Sunday, August 24, 2014

AirAsia 0 POINT REDEMPTION!!!!!!!!!!


uolssss... AirAsia wat FREE SEAT uolssss... adoiii... nape la tangan aku ni dok menggedik-gedik nak buka AA nih... dah la ada plan besar untuk tahun depan... hukhukkk... sabar jari.. sabarrrr....

kali ni tengok banyak pulak tempat yang 0 POINT.. rasa macam nak sambar jer... korang plan nak kemana???









till then, tatababai

What's New

4 comments:

  1. Salam anil, minat travel jgk eh. Thanks follow blog akak so i will follow u back

    0 bid point? Arghhh ruginya baru dpt tahu, x pe esok pg nk terjah :-)

    ReplyDelete
  2. kak JM,
    bukan minat jalan kak.. saya gile jalan.. hahahaaa.. sampai en suami terpaksa kawal diri saya ni dari terus buka AA.. kikikiii

    ReplyDelete
  3. hai anil..wah best tu..jalan2 luaskan pemandangan..done follow :)

    ReplyDelete
  4. hi aisyah,
    betul3... jauh perjalanan.. luas pandangan ^__^

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^