The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Thursday, August 28, 2014

Di bawah Lindungan Kaabah


entry basi.. kahkahkah... tapi tak kira.. nak wat gak.. hahahaa.. ini kunjungan tah kali keberapa tah ke Istana Budaya.. nampak sangat dah banyak kali pegi.. tapi tak la semua event teater tu aku pegi.. ada yang nak sangat pegi.. tapi tak dapat pegi sebab timing tak kena dengan schedule diri sendiri.. so, terpaksa let it go saje.. 

sebelum teater Di Bawah Lindungan Kaabah ni, aku pegi teater Bidasari.. wowwww.. terbaik wokkk.. suka ngan prop dia.. lelebih lagi fefeeling cintan cintun ngan Aiman Hakim Redza.. phuii.. verangan sajo.. kahkahkahh.. masa tu plak siri Ariana Rose tengah hot and spicy.. lagi la adorable sangat si Fathia tu bawa watak Bidasari walaupun nampak la kekakuannya sikit.. tapi takpe.. tu first time dia berlakon teater kan.. bole dimaafkan.. ahaksss...

so, teater Di Bawah Lindungan Kaabah ni memang aku nak tengok.. sebab aku memang layan movie dia yang versi Indon ler.. memang aku rasa sweet giless watak si Zainab ngan Hamid especially scene yang dorang kat pagar sorang sebelah sana dan sorang sebelah sinun tu.. so sweet.. in love tul ngan scene tu...

aku dok imagine yang versi teater ni ada la macam tu juga.. tapi takdok.. so, takpe la...

versi teater ni pada aku, biasa-biasa je.. pada aku yang dah penah tengok versi movie tu.. aku rasa versi movie lagi romantik dan lagi best.. ahaksss.. motif??? tak yah nak compare sangat... setiap satunya ada kelebihan masing-masing.. ^__^

tix for us

menonton teater bersama buddies

tiap kali pegi sini, mesti nak bergambar kat sini

bergambar bersama 'Nasha Aziz' dan 'Yasmin Hani'

barisan pelakon Di Bawah Lindungan Kaabah

sesi autograf dan bergambar

antara pelakon-pelakon yang menghadiri sesi autograf dan bergambar

Adiputra masuk lambat.. tapi itu yang dinantikan

menggedik bersama 'Fizo Omar' dan 'Adiputra' plak

semua watak dalam teater ni dibawa dengan penuh bergaya.. yang paling suka watak yang Zahid bawa.. adoiyaii.. memang pecah perut la.. sebab teater ni lain sikit dari shooting drama.. kalu shooting drama ada la action, cut bagai.. tapi ni kalau salah ke apa ke.. kena betulkan time tu gak.. tu yang kadang ada aksi spontan tu.. hihihi..

aku lom sempat lagi nak godek apa teater best kat IB lepas ni.. tapi kalu ada dan kena dengan masanya.. harus la aku terjah yoo.. ^__^


till then, tatababai

What's New

6 comments:

  1. Bestnya..kenapa la jauh sangat,,kalau dekat boleh la p tengok jugak..=D

    ReplyDelete
  2. X pernah tgk teater mesti feel lg best sbb real!!!

    ReplyDelete
  3. farah,
    kita pun rasa jauh tp sbb minat.. jauh tu diketepikan.. awal2 lagi dh bertapa kat IB tu.. hihihi

    ReplyDelete
  4. JM,
    harus la real pelakon depan mata kot.. nak peluk pun bole.. hihihi

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^