Family Day vs Staff Day

gigih ke idak memantau kepulangan orang terchenta dari berfamily day... ahaksss... tak lama dah nak sampai ni... ini pun sejam delayed.. standard la AA kan.. tapi walaupun kerap delayed.. kerap bermasalah macam kes aku yang kat Bali tu.. tapi ia tetap menjadi pilihan.. sebab apa??? sebab ianya MURAH... selesa tu dah jatuh perkara no. 2.. kikikiii..


ini company dia wat family day.. tapi yang tak bestnya.. nama je family day.. tapi family tak bole join.. T__T itu bukan family day wokeyyy.. itu namanya staff day.. lenkali betulkan dulu penggunaan perkataan tu, so takde la orang yang macam aku ni beria-ia nak pegi family day walaupun dalam erti kata company tu, family tu hanya untuk staff company tu sajoo.. statement tu kena betul lorr...

hiksss.. tetiba mood sentap tak dapat pegi family day kat over the sea.. kahkahkahhhh

till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

2 orang suka :

  1. Salam kenal Anil Wanina!Skodeng sape yg tengah berfamily day tu? ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  2. hai rosmiza,
    salam kenal jua..skodeng asben.. hahahhaa... dah selamat touch down kat klia2 dah mlm tadi.. ^__^

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^