The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, August 13, 2014

Jom ke Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang 2014


hi uolss.... ada sesape tak dapat invitation untuk Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang ? Hahhh... untuk pengetahuan korang.. Nuffnang ni akan bagi jemputan ekslusif untuk 120 pairs of nuffnangers.. 


Apa yang korang perlu buat adalah :

2) Kemudian, kongsikan imej di bawah di Instagram uols ler... beserta dengan caption "Mari Beraya ke Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang!" Jangan lupa nyatakan kenapa uols-uols ni nakk sangat pegi Open House ni.. Dan.. jangan lupa untuk tag @nuffnang dan hashtag #NNRaya
(the best 120 instagram post captions will win a pair of invites to #NNRaya Open House 2014


3) Isi form dalam di sini dan jangan lupa attach uols punye Instagram post permalink.
4) Deadline untuk submit entry kat Instagram ni adalah pada 17 Ogos 2014 (Ahad)

Official Partner : Ambi Pur dan U Mobile


Terms & Conditions
1. This contest is open for  Nuffnangers only.
2. Judge’s decision is final and binding. No correspondence shall be entertained.
3. Protected Instagram profiles with updates that are not traceable by Nuffnang will not be accepted as participation to the event.
4. Be sure to RSVP when you’ve received our invitation. Failure to do so will result in invites being passed on to those in the waiting list. The invitation will be sent out by 19 August 2014(Tuesday).


till then, tatababai

What's New

4 comments:

  1. ada dpt jemputan tapi syarat pertama tu pun dah tak lepas, macam mana tu?? heheh..

    *salam kenal dari saya...

    ReplyDelete
  2. hi Zilla,
    salam kenal jua. boleh cuba kot.. mana la tau ada luck.. hihih.. ^__^

    ReplyDelete
  3. dah submit entry kat ig tu, ada rezeki ada lah BBL kat sana kalu tak tunggu jelah entry geng blogger yang pergi open house tu

    ReplyDelete
  4. Hi Marou,
    cepat nye submit.. insya allah.. ada la rezeki tu nanti.. nanti kalu dah berjaya.. jgn lupa update entry ya.. ^__^

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^