jom terjah MITM Fair 2014

Korang tau tak MITM Fair 2014 akan berlangsung pada 8 Ogos - 10 Ogos 2014 ni..

sape-sape yang travelholic ni WAJIB tau ni... MITM Fair 2014 ni ala-ala cam MATTA Fair la jugak.. cuma booth dia tak la sebanyak MATTA Fair nunn...

aku macam nak pegi.. tapi.. tapi... takde geng nak pegi.. sape nak teman aku? :wink:

aku rasa banyak offer menarik yang akan ditawarkan.. cuma sediakan ongkosnya sahaja.. hohohoho...


kalau ada luck boleh dapat cabutan bertuah..


free admission ye..


antara Exhibitors yang terlibat.. eksaited!!!!

booth floor plan..

tadi aku dapat emel dari http://www.fly12.com.my ni.. MAS pun wat sale.. memang tak mampu nak tolak la sale ni.. kalau aku ada duit memang aku dah sambar 2-3 tiket... kohkohkoh.. #berangantaksudahsudah


more info boleh terjah website MITM Fair 2014


till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 orang suka :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^