The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Tuesday, August 12, 2014

kerana sebungkus nasi lemak


korang dah ganti puasa? atau yang tak ganti puasa tu..korang ada tak berniat nak puasa 6 ke semasa bulan Syawal ni?

hehhee..apa pula kaitannya nasi lemak dgn puasa?? alkisahnya aku berniat nak puasa 6 direct..nak dijadikan cerita, aku ada tolong kawan aku wat montaj..then dia kata nanti dia belanja nasi lemak sebab aku dah tolong dia..tapi aku puasa ni...bole pula niat aku nak puasa tu jadi wenggg sebab nak makan nasi lemak..

see..nafsu tu..nafsu..teruk tul aku ni..adoiii..dimanakah imanku...

pengajarannya..iman kita ni senipis kulit bawang..kuatkan iman..tingkatkan amalan.. T__T

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^