#NNRaya Open House 2014

Morning uols... gigih ke idak.. pagi-pagi dah update status yooo... kahkahkah... motifnya... iols excited wokey... pagi tadi boleh pulak terbangun pukul 4 pagi.. pastu terbaca pulak emel... tapi masa tu ala-ala mamai.. so macam mimpi je.. macam mimpi je... eh eh... lepas tu bangun, basuh muka.. godek-godek facebook, godek-godek wassap.. tetiba teringat balik.. eh eh.. aku rasa aku macam mimpi tadi dapat emel nuffnang ni.. jap jap.. nak tengok balik.. sekali rupa-rupanya... uwaaaa.. gue buka bermimpi uolsss.. ini bukan cubaan.. ini betul-betul....

hasil dari 'kerajinan' aku menginstagramkan #NNRaya.. #hoientrynewzealandbilanakabisss makanya, secara ekslusifnya aku adalah antara 120 pairs yang dijemput ke Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang.. yayyy yayyy... ini adalah event Nuffnang yang PERTAMA aku join.. gile batak sekejap.. kohkohkohh.. lepas tu terus tak bole tido uols... terus aku ucapkan terima kasih ya amat pada Nuffnang sebab sudi pilih entry IG aku.. huhuhuu

terima kasih #nuffnang ^__^

ohoiii.. eksaited weiii nak jumpa uolsss.. nak main congkak.. eh eh.. aku pandai ke main congkak??? nak main batu seremban bole?? ^__^ 


tapi kan.. aku takde partner tauu.. partner in crime aku kebetulan hari berkenaan tengah berfamily day kat over sea.. guano??? sape nak teman aku weihhhh??????

Kat Damansara Height uolsss... celah mana pulak Damansara Heights tu.. kahkahkahhh.. aku ni failed kalu pasal jalan-jalan KL ni.. kalau dulu tau Putrajaya - UTM sajo.. lain tatauuu.. hahaha..

sape lagi pegi??? meh share ngan aku.. mana tau bole gerak sekali.. hihihi..

terima kasih sekali lagi @nuffnang, dan @ambipur serta @umobile.. jumpa di sanaaaa!!!!

till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

5 9 orang peminat :

  1. Wahhh bestnyaaaa...xdan la nk join aritu...tgk2 time dh tutup...tahniahhh....

    ReplyDelete
  2. kita pun g sorang DJ.. jom la klu nk jd partner kita.. ^__^

    ReplyDelete
  3. Google cepat2 umah wanaka tu. Kan sesat sampai ke duta

    ReplyDelete
  4. Marou penah sampai tak? dah google.. tapi sebab tak expert jalan KL.. so macam tawakal je polo GPS.. kikikii

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.. kita jumpa petang nanti.. =D

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^