Tuesday, August 26, 2014

Raya dah abis?


eh eh.. raya dah abis??? olooo... pedulik.. nak jugak.. nak jugak.. kohkohkoh.. baru je transfer gambar dari kamera.. adoii.. dah berkurun woiiii... tahun ni, kami beraya di rumah sendiri.. ahaks.. takde la.. raya pertama baru balik kampung... orang lain seme dah balik raya awal-awal.. tinggal kitorang sajo yang dok bertapa lagi kat kawasan perumahan tu.. menjelang pagi raya, selepas subuh, terus gerak dari rumah ke kampung yang jaraknya lebih kurang 45 minit perjalanan.. ^__^

raya tahun ni sebenarnya biasa-biasa saje sebab mood masih sedih mengenangkan MH370 dan MH17.. lagipun aku sendiri takdok baju raya.. kecuali satu tu je la beli sebab Iman nak sama.. so satu tu je la.. pakai masa raya pertama.. pastu dah baju-baju raya tahn dolu-dolu... takde bezanya cuma makin ketat je.. T__T tumbesaran berganda-ganda nampaknye ye...

raya tahun ni, rasanya baru complete kat kampung ni semua ada kat rumah.. kalau sebelum ni, yang sulung dah awal-awal balik Pahang.. tapi kali ni.. dorang balik juga raya pertama tu.. tapi lewat sikit le.. so, dapat la beraya bersama-sama pada raya pertama tu.. alhamdulillah.. tahun lepas pulak, bertambah sorang adik ipar aku, dan bebaru ni tambah lagi sorang anak buah aku.. syukur alhamdulillah.. rezeki Allah...

insya allah.. tahun depan akan dapat 2 lagi adik ipar... tu kalau betul la perancangan dorang... kalau tak betul.. maknanya lain tahun lagi la baru dapat tambah adik ipar.. kohkohkohh...

laki aku ni suka amik gambar.. tapi kadang jadik..kadang tak jadik.. so layan je la gambar raya kitorang.. kalau rasa nak  muntah tu.. korang skip je la entry ni.. kikikii..



org minta maaf ye...

eh eh.. manja-manja pulak..

bersama Iman dan adikssss

haku... phuii.. motif posing macam ni.. hahahha

mom and daughter

mak borek, anak rintik 

kami.. masa ni baru la sibuk nak amik gambar.. masa semua orang ada takmo amik gambar..

bughok beno aku ni..

my precious mak ayah..

dari kiri, usu, mak ayah dan uda

pepoyo lagi

aik.. haku lagik..

layanzz




till then, tatababai

What's New

5 comments:

  1. Bestnyaa dapat beraya dengan suami.. hehehehe..Apapun selamat hari raya kak.. hope tak terlambat lg

    ReplyDelete
  2. Amboiii kemain posing yer.. suka tgk gambar yg no.2 tue..sweet.. =D

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya juga Ainaa.. ^__^

    ReplyDelete
  4. farah,
    posing tu suka2 je.. hihihi ^__^

    ReplyDelete
  5. Alaaa x sempat nk wish sbb dh masuk zulkaedah :-)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^