Siapa yang bertuah ke Jom ke Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang 2014

morning uolss... sape ada baca entry aku sebelum ni pasal Open House Nuffnang??? apa?? tak baca lagi?? takpe la.. meh aku share sekali lagi... ^__^ 

Korang... korang nak tau tak... Nuffnang ada wat open house... ekkk.. apa?? dah tau?? oloo.. baru nak cite.. ooo.. mesti korang dah klik link entry aku pasal Open House Nuffnang tu kannn.. hohohoh.. pantas korang ni kann... hiksss..

nak cite tau.. #gediksakuni ...lepas 2 hari aku publish entry ritu, baru la aku post kat Instagram sebab nak dijemput lor.. mau idaknya.. jemputan hanya 120 pairs sahaja.. hanya orang-orang terpilih saja tau.. ntah aku layak ke idak.. tak tau le.. takpe.. kita cuba ye.. kita cuba yang terbaik.. ^__^ walaupun belum tarikh tutup lagi,tu pun dah lambat.. T__T sebab lewat 2 hari.. kahkahkah.. senget aku ni..

 post on instagram dan cerita kenapa nak join Open House ni.. DONE!!!

Isi form... DONE!!!

Okey.. kita tunggu saja la ye.. insya allah.. kalau ada rezeki.. ada la.. kalau takde.. kita cuba lagi.. ^__^
sape lom hantar cepat hantar.. tarikh tutup pada 17 Ogos 2014..


till then, tatababai

What's New


Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 9 orang peminat :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^