tipah tertipu dengan streetdeal

nampaknya dah makin ramai terkena dengan penipuan streetdeal ni.. aku ingatkan aku ngan kawan aku je la kena.. rupanya, ada yang baru kena pun ada.. tipah tertipu tipu tertipah... maknanya sistem streetdeal ni tak update lagi.. masih lagi problem yang sama ngan apa yang aku hadapi dulu.. isk isk.. 

lepas ni kena lebih berhati-hati.. macam aku ni, pantang nampak diskaun sana sini.. sure la nak grab kan.. korang pun mesti camtu kan.. tapi kalau dalam nak bagi diskaun tu, ada hidden charge... tu bukan diskaun namanya.. tu perangkap.. ko gile apa quarterly RM149 nak kena bayar semata-mata nak dapat diskaun 15%-20% tu..  agak-agak la weih...

be strong friends... lepas ni, kita kena berhati-hati wokey...



till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 9 orang peminat :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^