Thursday, September 25, 2014

45 Tahun Seniman Ramli Sarip


Kenal Papa Rock??? 

Apa!!! tak kenal?? 

okey.. kenal Ramli Sarip??? 

Kenal?? ok good..

Minat Ramli Sarip tak? Gila tak minat???? Minat giless woiii.... aku cukup suka lagu-lagu Ramli Sarip aka Papa Rock ni.. dengan suara serak-serak basah.. perghhh.. memang thorbaikkkk...

dulu masa aku praktikal kat MBSA, aku penah dapat FREE TICKET tengok konsert Ramli Sarip ngan Khatijah Ibrahim.. layan wooo lelagi time dorang bawa lagu Doa Buat Kekasih.. perghhh.... memang tangkap cintan laa...

pastu layan plak lagu Camelia.. memang ohsem la... diam tak diam dah 45 tahun Ramli Sarip berkecimpung dalam bidang seni suara ni kan... huhuu..

so korang yang suka suka suka sangat kat Ramli Sarip ni termasuk la diriku... ada berita baik untuk korang.. Sempena 45 Tahun Ramli Sarip dalam industri muzik tanahair ni.. Papa Rock ni akan mengadakan konsert uolss.... #tepuktepuktepuk

kat mana tu???

Meh rapat-rapat... 

bagi yang nak tengok kat Malaysia,

Lokasi : Panggung Sari, Istana Budaya, Kuala Lumpur
Tarikh : 17 - 19 Oktober 2014
Masa : 8:30 malam

manakala bagi yang nak tengok kat Singapore pulak,

Lokasi : Dewan Konsert Esplanade, Singapore
Tarikh : 21 Oktober 2014
Masa : 8:00 malam

Hahh.. apa lagi... grab la tiket.... aku pun eksaited nak grab tiket ni...


 Berapa harga tiket?

Kalau dah namanya legend, takde la dapat tiket RM10 satu seat ye tak... harga tiket dari RM83 - RM443.. kalau minat, belilah ikut kemampuan.. ^_^ jangan beli melebihi kemampuan kang nanti tak cukup makan pulak semata-mata nak tengok konsert ni..  >_<

Tiket-tiket boleh di beli di :

1.iLasso Office @ Phileo Damansara II (Hotline: 603-7957 6088)
2. iLasso website @ www.ilassotickets.com 3. iLasso ticketing outlets as below:-  
 
- Rock Corner 1 Utama
- Rock Corner Subang Parade
- Rock Corner KLCC
- Rock Corner The Curve
- Rock Corner The Gardens 
- PJ Live Arts


- KL Live Life Centre
- Victoria Music Centre Sungei Wang
- Victoria Music Centre Tropicana City Mall
- Victoria Music Centre Amcorp Mall 
- Eastern Music Johor

Note: 
. All ticket prices includes RM3.00 Handling Fee. 
2. Internet bookings will be closed 3 days before event.

till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...