Thursday, September 18, 2014

Hati-hati beli barang di Courts Mammoth


kali ni nak membengangkan diri dengan Courts Mammoth (CM) pulakk... aku pun tak faham dorang tak faham celah mana... al kisahnya encik suami ada la buat pembelian TV kat CM ni rasanya 4 tahun lepas kot.. buat bayaran secara bulanan RM200 sebulan.. gilo apo 48 bulan x RM200 = RM9,600.. bukan TV besar panggung wayang pun... 40 inci je kot..

nak dijadikan cite.. lately asik la CM ni call aku.. kejap dari CM, kejap dari syarikat lawyer, kejap dari CTOS.. aku pun dah pening.. nombor sama je pulak tu... walhal bukan tak bayar.. bayar je pun cuma kadang lewat sehari dua gitu la sebab kekangan masa..

tup-tup hari ni aku dapat satu mesej dari tah sesape ni kata dia dari CM.. before that memang ada no yang aku tak save ni call aku.. tapi bila aku angkat dia tak jawab.. so lepas tu aku ignore pastu dapat mesej pulak..

mesej dia sangat kurang ajar... aku rasa nak pegi CM tu pegi maki pun ado... celah mana aku tak bayo?? cuba cakappp!!! memang ni last la beli barang kat CM tu... phuiii...

petang tu lepas balik keje.. aku singgah CM pegi tanya what the hell dorang antar mesej macam tu.. tapi dorang kata bukan dorang yang call.. nampak tak permainannya disitu?? lepas tu dorang bagi tau.. dorang ada hired collector untuk collect sesape yang ada hutang kat CM ni.. so, dorang kata collector yang buat call dan hantar mesej-mesej tu.. bagus dorang ni lepaskan diri... 



so korang sila berhati-hati kalau beli barang dengan CM ni.. silap-silap nanti kena merempat sebab dorang ni... huhhh.. aku marah niiiii!!!






till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^