The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Monday, September 8, 2014

I Want to Travel to Philipines


cuti sekolah nak dekat dah ni.. korang ada pape plan nak bercuti tak? ihihii.. aku ni memang pantang kalau ada masa-masa senggang ni.. mesti ada je plannya nak cari pakej pegi mana-mana.. kikikii...

so sini aku nak share sikit pasal Filipina.. aku memang nak la sangat pegi sana.. secara specificnya aku nak pegi Boracay uols.. tapi dok tunggu tiket-tiket murah asik tak jumpa je.. hahahha..

so pautan ni sangat membantu.. I Want toTravel to Philipines?




seronok ke idak??? jom le.. bole la teman aku pegi cuti-cuti.. ^__^


till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^