The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Tuesday, September 9, 2014

Jom test drive Proton Iriz!!


morning... aku teruja wokey... siyes teruja.. sebelum ni aku dah dok terbayang-bayang nak sambar Axia keluaran Perodua.. tapi masa tu kereta tu tak wujud lagi tak dapat nak test drive.. kikiki.. so hasrat tu macam terpaksa dilupakan untuk seketika.. tapi takpe.. once ada nanti aku memang nak test drive pun.. aku memang la suka kereta compact-compact ni.. senang nak bawa.. senang nak parking.. segala-galanya senang.. sebelum ni ada la sebijik Alza.. memang la best.. besar.. selesa.. cuma keadaan tak mengizinkan yooo... banyak nau problem.. dari gear box rosak sampai la kereta tu tak bole nak reverse..

tapi dalam pada tu, gigih plak aku bawa kete tu sebulan lebih kot.. gigih ke idak bawa kete tak bole reverse? kalau ikutkan bahaya tauu.. jangan buat macam aku ni.. aku berani drive kete tak bole reverse tu pun sebab rumah aku kat bukit.. jadi takde masalah la kalau nk undurkan kereta tu just masuk gear N sahaja.. otomatik dia reverse.. hihihi.. cuma masalah kalau nak parking je la.. dah la aku ni suka reverse parking.. makanya aku terpaksa parking side sahaja ataupun datang opis awal giless sebab nak masuk parking yang bole terus keluar ke depan.. tak yah nak reverse-reverse dah..

ehh.. apa da aku melalut ni.. cite pasal test drive ni.. Proton ada keluarkan satu kereta jenis compact tauu.. ala-ala macam Savvy.. tapi bukan Savvy.. Iriz namanya..

everything is touch screen!! ohsem... tak sabar nak test drive... ^__^


macam mana nak apply test drive ni? hah.. isi maklumat uols kat link seperti kat bawah ni ye..
Saya nak test drive kereta proton ini!







till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^