The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, September 10, 2014

Jom tonton The Equalizer bersama Nuffnang


hi uols... terajin pulak.. ni time masa-masa senggang bole la aku kuarkan 2-3 entry sehari.. kohkohkoh.. so ari ni nak share pasal #NNPremierScreening of The Equalizer.. bukan pelakon biasa-biasa je tauu.. ini Denzel Washington yang berlakon.. hohohoo... 

The Equalizer ni cite apa?? hah.. meh dekat sikit aku nak cite..

"Cerita ni berkisar tentang seorang bekas komando yang memalsukan kematiannya semata-mata untuk mendapatkan kehidupan yang tenang di Boston. Apa yang menariknya, walaupun Robert ni dah bersara dari kehidupan lampaunya, tapi dia masih menggunakan kemahirannya untuk membantu kawan-kawannya.. Baikkan dia ni.. Tapi malangnya, ketika dia sedang menyelamatkan seorang gadis ni, dia terjebak dengan sekumpulan samseng dari Rusia dan samseng tersebut memburunya.."

Itu yang menariknya.. so.. korang nak tak tengok ##PremierScreening ni? jom la.. Nuffnang akan memberi sebanyak 39 pairs pas ekslusif yooo kepada sesiapa yang boleh menjawab soalan seperti berikut :

Would you risk your life to save someone's life? Why?

Senang je kannn.... di mana dan kat mana lokasi ##NNPremierScreening ni???

Date: 24th September 2014 (Wednesday)
Time: 8.45PM
Venue: TGV 1Utama





ni yang aku submit ^__^ harap-harap menang la yooo...

meh layan trailer dia kat bawah ni... suka sangat ngan Denzel Washington ni... ^__^



till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^