Jom tonton The Equalizer bersama Nuffnang

hi uols... terajin pulak.. ni time masa-masa senggang bole la aku kuarkan 2-3 entry sehari.. kohkohkoh.. so ari ni nak share pasal #NNPremierScreening of The Equalizer.. bukan pelakon biasa-biasa je tauu.. ini Denzel Washington yang berlakon.. hohohoo... 

The Equalizer ni cite apa?? hah.. meh dekat sikit aku nak cite..

"Cerita ni berkisar tentang seorang bekas komando yang memalsukan kematiannya semata-mata untuk mendapatkan kehidupan yang tenang di Boston. Apa yang menariknya, walaupun Robert ni dah bersara dari kehidupan lampaunya, tapi dia masih menggunakan kemahirannya untuk membantu kawan-kawannya.. Baikkan dia ni.. Tapi malangnya, ketika dia sedang menyelamatkan seorang gadis ni, dia terjebak dengan sekumpulan samseng dari Rusia dan samseng tersebut memburunya.."

Itu yang menariknya.. so.. korang nak tak tengok ##PremierScreening ni? jom la.. Nuffnang akan memberi sebanyak 39 pairs pas ekslusif yooo kepada sesiapa yang boleh menjawab soalan seperti berikut :

Would you risk your life to save someone's life? Why?

Senang je kannn.... di mana dan kat mana lokasi ##NNPremierScreening ni???

Date: 24th September 2014 (Wednesday)
Time: 8.45PM
Venue: TGV 1Utama





ni yang aku submit ^__^ harap-harap menang la yooo...

meh layan trailer dia kat bawah ni... suka sangat ngan Denzel Washington ni... ^__^



till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 9 orang peminat :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^